Molnár Rudolf kovácsmester

Kovácsműhelyünket, a rendszerváltás idején Molnár József kovácsmester alapította.

 A jelenleg is több fővel termelő vállalkozást fia, Molnár Rudolf díszműkovács mester vezeti. Az Európában is egyedülálló műhelyben számítógépes tervezéssel, de valódi kézi kovácsolással kivitelezett egyedi termékek egész sorával találkozhat.

Bármi is az, ami az Ön képzeletében megszületik, azt mi meg tudjuk tervezni, és el tudjuk készíteni. Legyen egy ultramodern kovácsolt bútor, vagy egy nehéz barokk kapu, mi elkészítjük!

Célunk hogy, az igazi kovácsolási technikákat a mai modern fémfeldolgozási eljárásokat oly módon ötvözzük, hogy az megfeleljen egy olyan magas szintű követelménynek, amely a világon mindenhol megállja a helyét. Fontosnak tartjuk, hogy minden megrendelő, ha kívánja, egyedi terméket kapjon, ami lehet a régi klasszikus stílust követő, de lehet modern, de kovácsolt is egyben.

Szigorúan csak megrendelésre dolgozunk, személyes felmérés, és online levelezések alapján készítünk számítógépes terveket, költségszámításokat! Természetesen ingyen! Európa egész területére dolgozunk, a távolság nem probléma.

Amit ma Önnek elkészítünk

- az időtálló műalkotás is egyben.
- az még az unokáinak is érték lesz.
- legyen bármi is az, ha elköltözik... magával viszi.
- az a környezetének is érték lesz.
- a lakása dísze lesz.

Stílusok: Klasszicista, Barokk, Eklektikus, Loft, Gótikus, Népies, Historizáló, Reneszánsz, Szecessziós, Modern, Minimalista, Art Decco, Kubista, Industrial, Dark, Organikus, Functional, Celtic, Jungle, Bauhaus, Streamline, Socmod, Vintage, Anime stb.